main logo
693

Radu Albot a jucat cu Andy Murray la Indian Wells

Tenismanul moldovean Radu Albot a fost eliminat din competiție în turul secund al turneului „ATP Masters 1.000” de la Indian Wells.

Radu Albot a jucat cu Andy Murray la Indian Wells

Albot a pierdut în două seturi, scor 4:6, 3:6, partida jucată în compania scoțianului Andy Murray. Radu a câștigat cele 7 gheimuri pe propriul serviciu și a fost inferior la toate capitolele, transmite Știri.md, cu referire la moldova1.md.

Partida din statul american Florida a durat o oră și 41 de minute. Interesant este și faptul că Radu Albot a beneficiat de statutul de „lucky loser”, oferit jucătorilor care ajung pe tabloul principal deși au fost eliminați în calificări. În turul următor, britanicul Andy Murray îl va înfrunta pe conaționalul său Jack Draper.

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, numărul 2 mondial și principalul favorit al turneului, a debutat cu dreptul, învingându-l în două seturi, scor 6:3 6:3, pe australianul Tanasi Kokkinakis. În deșertul californian, unde a fost eliminat anul trecut în semifinale de compatriotul său Rafael Nadal, tânărul jucător iberic a arătat o formă fizică bună în partida cu Tanasi Kokkinakis pe care l-a învins după o oră și 18 minute de joc.

În turul trei, Carlos Alcaraz îl va înfrunta pe olandezul Talon Griekspoor, cap de serie numărul 31, care a trecut cu mare greu de argentinianul Guido Pella.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării