main logo
380

Radu Albot a ajuns în Bj de finală la turneul internaţional de tenis din Hamburg

Cel mai bun jucător de tenis moldovean Radu Albot în pereche cu Aisam-ul-Haq Qureshi (Pakistan) a ajuns în Вј finala prestigiosului turneu internaţional de tenis Rothenbaum din seria ATP 500, desfăşurat anual pe terenurile de lut din Hamburg (Germania).

Radu Albot, în Bj de finală la turneul internaţional din HamburgFoto: infotag.md

Potrivit corespondentului sportiv al agenţiei de presă Infotag, pentru asta Radu şi partenerul său au trebuit să obţină trei victorii, transmite Știri.md.

În primul rând, în meciurile de calificare cu tandemul Marcelo Demoliner (Brazilia) - Matve Middelkop (Olanda) - o victorie tehnică, iar apoi cu un scor de 2: 1 (6-4, 6-7, 10-5) i-au învins pe americanii Tommy Paul şi Taylor Fritz. În finala 1/8, i-au au învins pe britanicii Jamie Morray şi Neil Skupski cu un scor de 2: 1 (0-6, 7-5, 10-8). Rivalii lor în finala Вј vor fi determinaţi astăzi.

Turneul din Germania este important şi pentru Radu Albot deoarece, anul acesta, se desfăşoară în ajunul Campionatului Francez de tenis deschis "Roland Garros" - unul dintre cele patru turnee de Grand Slam.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării