main logo
372

Radu Albot – campion al Germaniei in componența clubului „Grün – Weiss Mannheim”

Cel mai bun jucător de tenis moldovean, Radu Albot, a câștigat campionatul pe echipe al Germaniei în componența clubului de tenis „Grün-Weiss Mannheim”.

Albot, campion al Germaniei în componența clubului Grün Weiss Mannheim

Conform rezultatelor din acest sezon, clubul din orașul Mannheim a ocupat primul loc în clasamentul Primei Bundesligi de Tenis, astfel cucerind pentru a șaptea oară titlul de campion al Germaniei, transmite Știri.md cu referire la moldova.org.

Prima Bundesligă de Tenis este cea mai prestigioasă competiție pe echipe din Germania și se desfășoară din anul 1972. Sezonul cuprinde începutul lunii iulie și până la mijlocul lunii august și include 9 zile competiționale, pe parcursul cărora echipele joacă în baza sistemului olimpic. Fiecare întâlnire a echipelor constă din 6 meciuri (4 la proba de simplu și 2 la proba de dublu).

În actualul sezon, Radu Albot a reprezentat CT „Grün-Weiss Mannheim” în 5 meciuri la simplu și 2 meciuri la dublu, ieșind învingător în toate confruntările.

Radu Albot evoluează pentru clubul „Grün-Weiss Mannheim” deja al treilea an la rând. În afară de sportivul moldovean, pentru culorile verde-alb mai evoluează și alți jucători de tenis cunoscuți: finalistul Roland Garros din acest an, Dominic Thiem (Austria), Damir Dzumhur (Bosnia și Herțegovina), Marc Lopez (Spania) și alții.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării