main logo
519

PSG ajunge în semifinalele Ligii Campionilor după un nou meci cu Bayern

Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului, a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, deşi a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, în deplasare, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

PSG ajunge în semifinalele Ligii Campionilor după un nou meci cu Bayern

Bavarezii au părăsit competiţia pentru că au pierdut în tur cu 2-3, la Munchen, iar regula golurilor marcate în deplasare a făcut diferenţa, transmite Știri.md cu referire la Cotidianul.md.

PSG şi-a luat astfel revanşa după ce a fost învinsă în finala ediţiei trecute a Ligii Campionilor cu 1-0 de Bayern.

Bayern a dominat şi partida de pe Parc des Princes, cum a făcut şi în tur, a câştigat prin golul lui Eric Maxim Choupo-Moting (40), dar PSG a ratat multe ocazii uriaşe de gol, având şi două bare.

În semifinale, Paris Saint-Germain o va înfrunta pe învingătoarea dintre Manchester City şi Borussia Dortmund (2-1 în tur).

În celălalt meci al serii, Porto s-a impus cu 1:0 în deplasarea de la Londra, cu Chelsea, dar a ratat calificarea după ce a pierdut pe teren propriu cu scorul de 0:2.

În partida de marţi, ”dragonii” au obţinut o victorie de palmares, în urma unui gol de excepţie reuşit de iranianul Mehdi Taremi, din foarfecă (90+4).

În semifinale, Chelsea o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Real Madrid şi Liverpool (3-1 în tur). Pentru ”Blues” va fi prima semifinală în Champions League după 2014.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării