main logo
334

Programul competiţiilor sportive de la Jocurile Olimpice de Iarnă, 13 februarie

În luna februarie competiţiile sportive de la Jocurile Olimpice se văd doar la TVR MOLDOVA. În perioada 9 - 25 februarie transmitem cel mai mare eveniment sportiv al lumii din această iarnă.

JO 2018: Programul competiţiilor sportive din 13 februarieProgramul competiţiilor sportive de la Jocurile Olimpice de Iarnă

Azi, 13 februarie, Jocurile Olimpice intră în casele dumneavoastră de dimineaţă.

Direct după Matinalii, de la 09:00 până la 12:30, urmăriţi proba de sanie feminin manşa 1, sanie feminin manşa 2 şi sărituri feminin - finala.

La 12:30 intrăm în direct din PyeongChang 2018 cu sanie feminin – finala I.

Ziua sportivă la TVR MODLOVA continuă la 21:00, cu „Arena Olimpică”. Dragoş Bocanaciu împreună cu invitaţii vă aşteaptă în fiecare zi, de luni până sâmbătă, să facă totalurile competiţiilor olimpice.

Imediat după Arena Olimpică, urmează în reluare, la 21:30, sanie feminin – finala.

Ultima probă de sport, din 13 februarie, o vedeţi dimineaţa foarte devreme, la 04:40, când suntem în direct din Coreea de Sud, cu patinaj perechi.

Din 9 februarie, TVR MOLDOVA este gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 şi difuzează, în direct şi înregistrat, cele mai importante şi interesante probe din sporturile de iarnă. Cea de-a XXIII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă se vede doar la TVR MOLDOVA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării