main logo
700

Primul mesaj al brazilianului Pele după ce a fost operat

Fostul jucător brazilian Pele, în vârstă de 80 de ani, operat recent de o tumoră la colon, a afirmat că se se simte bine, fiind alături de familie.

Primul mesaj al brazilianului Pele după ce a fost operat

"Dragi prieteni, în fiecare zi mă simt mai bine. Abia aştept să joc din nou, dar încă mă recuperez. Sunt alături de familie şi mă odihnesc", a scris Pele pe reţelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la ziare.com.

Site-ul de ştiri Globo a indicat că Pele era internat la spitalul ''Albert Einstein'' din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă, nespecificată.

Joe Fraga, managerul lui Pele, a precizat că nu există niciun motiv de îngrijorare. ''Set complet de analize de sânge, ecografii, colonoscopie şi restul de investigaţii... acestea nu pot fi făcute într-o singură zi'', a transmis Fraga într-un scurt mesaj.

Totuși, printr-un anunț pe rețelele de socializare, Pele a mărturisit care e adevărul în ceea ce privește starea sa de sănătate.

”Prietenii mei, vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele amabile. Sâmbăta trecută am fost operat pentru a mi se îndepărta o leziune suspectă în colonul drept. Tumora a fost identificată în timpul testelor pe care le-am menționat săptămâna trecută.

Voi înfrunta acest meci cu un zâmbet pe buze, mult optimism și bucurie pentru că sunt înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor mei”, a menționat brazilianul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării