530
0
Primul fotbalist infectat, confirmat de Juventus: Anunțul jucătorului
530
0

Fotbalistul echipei Juventus Torino Daniele Rugani, 25 de ani, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, anunță gazzetta.it.

Vestea despre fotbalistul cu șapte selecții în prima selecționată a Italiei a fost anunțată de către jurnalistul Fabrizio Romano, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Ulterior, BBC a transmis comunicatul clubului Juvenus Torino, în care se precizează faptul că Rugani va intra în carantină.

”Fotbalistul Daniele Rugani a fost testat pozitiv la COVID-19, însă e asimptomatic (nu prezintă simptome). Juventus respectă întocmai procedura de izolare a fotbalistului în carantină.

De asemenea, se fac investigații pentru a vedea care sunt persoanele care au intrat în contact cu Rugani”, au transmis cei de la Juventus”, se arată în comunicatul campioanei Italiei.

La scurt timp a venit și mesajul fotbalistului Daniele Rugani. „Am Coronavirus, dar sunt bine”, a transmis fotbalistul.

Cu 94 meciuri și 7 goluri pentru Juventus Torino, Daniele Rugani are o cotă de 25 de milioane de euro. Toate evenimentele sportive din Italia sunt suspendate până la data de 3 aprilie, a anunţat Comitetul Olimpic din Italia, care a precizat că este o situaţie fără precedent în istorie.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter