main logo
463

Primele declarații ale tricolorilor după victoria în meciul cu Azerbaidjan

Echipa națională de fotbal a Moldovei a obținut o victorie după o pauză de doi ani. "Tricolorii" au învins reprezentativa Azerbaidjanului cu 1-0 într-un meci amical disputat pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Primele declarații făcute de tricolori după meciul cu AzerbaidjanulFoto: publika.md

Vitalie Damașcan a marcat singurul gol al partidei, în minutul 8, din centrarea din corner a lui Igor Costrov, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

"Mă bucur că am câștigat pentru că, să fim sinceri, se întâmplă foarte rar, din păcate. Cred că e momentul să ne bucurăm împreună. Sunt fericit că am marcat și sunt mândru că am reușit să înscriu pentru echipa națională", a spus atacantul naționalei Republicii Moldova, Vitalie Damașcan.

În repriza a doua, azerii au luat cu asalt poarta Moldovei, însă nu au reușit să egaleze. Goalkeeper-ul Cristian Avram, care și-a făcut debutul la prima reprezentativă, a avut o prestație reușită.

"Într-adevăr, am avut nevoie de această victorie. Băieții au fost astăzi ca leii, au luptat pentru fiecare minge, chiar mă bucur și sunt mândru de ei. În meciul acesta chiar am dat ce am putut. Le-am spus băieților că e ultimul meci înainte de vacanță", a menţionat căpitanul naționalei Republicii Moldova, Igor Armaș.

"Evident, noi toți așteptam această victorie. După ce am avut o prestație bună în meciul cu Turcia, așa cum am spus și la conferința de presă înaintea meciului, era foarte important pentru noi și pentru suporteri să obținem victoria", a afirmat selecționerul Republicii Moldova, Roberto Bordin.

Este prima victorie a echipei naționale a Republicii Moldova din iunie 2019. Atunci, "tricolorii" au învins Andorra într-un amical, la fel cu 1-0. 

Reprezentativa noastră va juca următorul meci în data de 1 septembrie, la Chișinău, cu Austria, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării