main logo
496

Primăria va participa la cursa anuală de ciclism Chişinău Criterium

Primăria Capitalei va participa pentru prima dată în calitate de organizator la cursa anuală de ciclism "Chişinău Criterium".

Primăria va participa la cursa anuală de ciclism Chişinău CriteriumPrimăria va participa la cursa anuală de ciclism Chişinău Criterium

Contractul de colaborare a fost semnat astăzi de către primarul interimar al capitalei şi reprezentanţii companiei Sporter. Cu această ocazie, Silvia Radu a primit o medalie de participare la această cursă, scrie publika.md.

Potrivit reprezentanţilor Sporter, cursa "Chişinău Criterium" este organizată pentru a promova modul sănătos de viaţă şi să atragă mai mult atenţia asupra problemei transportului. Anul acesta, cursa v-a fi organizată şi cu participarea oaspeţilor străini.

"Chişinău Criterium" se va petrece a cincea oară şi acum este din ce în ce mai masiv şi mai popular. La noi au început să vină şi ciclişti de peste hotare şi asta e foarte bine şi pentru ţară, şi pentru oraş pentru că se dezvoltă şi turismul", a spus Serghei Legheida, diresctor Sporter. 

Anul acesta la cursă vor putea participa şi copiii cu vîrste cuprinse între 5 şi 13 ani. Pentru ei vor fi organizate curse pe distanţe mai mici la patru categorii de vîrste. Silvia Radu a declarat că şi ea va participa la cursă împreună cu toată familia.

"Eu promit că am să particip la acest eveniment fiindcă toţi membrii familiei au biciclete, de la cei mai în vârstă până la cei mai mici. Nu ştiu dacă o să câştigăm, la sigur că n-o să câştigăm că nu suntem profesionişti. Dar ceea ce importă este participarea. Îi invit pe toţi locuitorii Chişinăului care au biciclete să se alăture. "

Cursa va avea loc pe data de 12 şi 13 mai şi va traversa bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt în intervalul străzilor Toma Ciorbă şi strada Armenească, precum şi cîteva devieri pe străzile adiacente.

Cursa "Chişinău Criterium" se va desfăşura anul acesta pentru a cincea oară, iar anul acesta va fi cea mai mare de până acum.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării