main logo
529

Președintele Serbiei se implică în scandalul trucării unui meci din Liga Campionilor

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucici, a anunțat că va cere o anchetă amănunțită în cazul suspiciunilor de blat la meciul PSG – Steaua Roșie Belgrad, scor 6-1, în grupele Ligii Campionilor.

Președintele Serbiei, implicat în trucarea meciului din Liga Campionilor

Victoria echipei franceze este investigată de UEFA și de procuratura franceză, după ce un oficial al clubului sârb ar fi pariat mai multe milioane de euro pe o înfrângere la exact cinci goluri, relatează Știri.md cu referire la realitatea.net.

Potrivit L’Equipe, oficialul clubului din Belgrad ar fi avut mai mulți complici. Totodată, partida a stârnit suspiciuni din cauza sumelor mari pariate cu o zi înainte, în întreaga lume.

„Sunt foarte sceptic privind acuzaţiile ziarului francez. Cred că sunt false. Dar vom examina toate posibilităţile pentru a stabili dacă cineva a pătat numele clubului nostru şi al ţării noastre. Dacă se adevereşte că s-a întâmplat aşa ceva, vinovații vor fi aspru pedepsiți. Ne vom face treaba. Autorităţile noastre colaborează cu Interpol şi cu poliţia franceză„, a precizat Aleksandar Vucici.

Cluburile PSG și Steaua Roșie Belgrad au respins orice implicare cu privire la suspiciunile de trucare a meciului. Sârbii susțin că materialul publicat în presă afectează grav imaginea şi reputaţia clubului. 

La 3 octombrie, PSG a învins Steaua Roșie Belgrad cu 6-1. Neymar (20′, 22′, 81′), Edinson Cavani (37′), Angel Di Maria (41′) și Kylian Mbappe (70′) au înscris pentru campioana Franței, iar Marko Marin (74′) a marcat pentru sârbi. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării