main logo
634

Presa: Japonia cedează. Jocurile Olimpice urmează să fie amânate

După ce mai multe țări participante la Jocurile Olimpice au solicitat ca acestea să fie amânate, din cauza pandemiei de COVID-19 și se pare că oficialii Comitetului Olimpic Internațional ar fi cedat presiunii și ar urma să anunțe suspendarea JO.

Presa: Japonia cedează. Jocurile Olimpice urmează să fie amânate

Spaniolii de la AS anunță că nu vom mai avea parte de Jocuri Olimpice în această vară și susțin că încă nu a fost stabilită o altă dată. Mai mult, ibericii afirmă că informația ar urma să devină oficială în foarte scurt timp, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro.

Jocurile Olimpice ar urma să fie amânate

Membrii Comitetului Olimpic Internațional ar fi avut o întâlnire de urgență în care s-ar fi ajuns la concluzia că Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară ar trebui, totuși, amânate.

Chiar dacă japonezii și președintele CIO nici nu voiau să ia în considerare suspendarea Jocurilor, aceștia ar fi cedat presiunii care a fost pusă pe umerii lor în ultima perioadă. Toate marile competiții, printre care și EURO 2020, au fost amânate.

Oficialii ar căuta acum cea mai bună perioadă în care să se dispute JO și nu o vor anunța odată cu amânarea acestora, potrivit sursei citate.  

Tot mai multe țări și sportivi au cerut amânarea Jocurilor Olimpice

Tot mai multe țări au cerut amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Până în acest moment, Comitetul Olimpic din Slovenia, Comitetul Olimpic din Norvegia, Federația Britanică de Atletism și Federația Americană de Natație sunt cele mai importante foruri care au cerut public amânarea Olimpiadei de la Tokyo.

Mai mult decât atât, polonezul Piotr Malachowski, de două ori medaliat cu argint la Jocurile Olimpice la aruncarea discului, a afirmat că Olimpiada ar trebui amânată, în contextul pandemiei de coronavirus, pentru a nu se transforma în "jocurile morţii".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării