main logo
872

Presa franceză a scris despre motivul pentru care Mbappe ar prefera PSG

Kylian Mbappe, în vârstă de 23 de ani, mai are contract cu PSG doar până la finalul sezonului, iar până acum viitorul său club nu a fost anunțat în mod oficial.

Presa franceză a scris despre motivul pentru care Mbappe ar prefera PSGFoto: realitatea.md

Atacantul din Hexagon este disputat de PSG și Real Madrid, care încearcă să-l convingă să semneze, fiecare cu oferte care mai de care mai tentante, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Kylian Mbappe, indecis între Real Madrid și PSG

Presa din Franța a anunțat zilele trecute că Mbappe a ajuns la un acord cu cei de la PSG pentru a-și prelungi contractul, dar între timp știrea a fost infirmată chiar de către părinții acestuia.

Acum, informațiile din Hexagon vorbesc din nou despre faptul că atacantul tinde să continue la gruparea antrenată de Mauricio Pochettino, și au prezentat și motivul pentru care PSG este favorită la semnătura sa.

Sursa citată spune că există o discrepanță între procentele din drepturile de imagine pe care spaniolii vor să i le dea lui Mbappe, 50 la sută, față de ceea ce i-au promis șeicii de la PSG, adică sută la sută, iar asta l-a pus pe gânduri pe atacant.

Mama lui Kylian Mbappe neagă că fotbalistul ar fi acceptat oferta lui PSG

Le Parisien, care citează o sursă apropiată fotbalistului, a scris că Mbappe a ajuns „la un acord de principiu şi a acceptat oferta mirobolantă” făcută de responsabilii lui PSG, care i-au propus un salariu anual net de 50 de milioane de euro, care îl va transforma în cel mai bine plătit fotbalist al planetei, precum şi o primă de fidelitate, în valoare de 100 de milioane de euro.

Fayza Lamari, mama şi consilierul lui Kylian Mbappe, a ţinut să dezmintă însă informaţiile difuzate de publicaţia din capitala Franţei, scrie la rândul său cotidianul spaniol Marca, conform căruia Real Madrid „continuă să fie prima opţiune” a fotbalistului francez.

„Nu există niciun acord de principiu cu PSG (sau cu orice alt club). Discuţiile privind viitorul lui Kylian continuă într-un climat de mare serenitate, care să-i permită să facă cea mai bună alegere, cu respectul tuturor părţilor”, a precizat mama lui Mbappe într-un mesaj postat pe Twitter.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării