24 iunie, 04:22
253
0
Presa din Italia dezvăluie numele echipelor de top care îl vor pe Dennis Man
24 iunie, 04:22
253
0

Mijlocașul ofensiv de la FCSB, Dennis Man, este aproape de un transfer în Italia, așa cum SpotMedia.ro a dezvăluit săptămâna trecută.

Acum, jurnaliștii italieni prezintă numele echipelor care îl doresc pe Man, transmite Știri.md cu referire la spotmedia.ro.

Potrivit celor de la TuttoMercatoWeb, echipele aflate pe urmele lui Dennis Man sunt Atalanta și Sampdoria. Totuși, sursa citată scrie că FCSB cere mulți bani momentan, în jur de 18 milioane de euro.

În urmă cu o săptămână, impresarul Arcadie Zaporojanu dezvăluia în exclusivitate pentru SpotMedia.ro că negociază transferul lui Man la o echipă de top din Serie A.

„Discut cu echipe din Serie A pentru transferul lui Dennis Man, împreună cu Anamaria Prodan. Sunt în relație și cu clubul FCSB.

Din Italia este vorba despre o echipă din primele 5 ale Serie A care este interesată de Dennis”, a afirmat Arcadie Zaporojanu.

În acest sezon, Dennis Man a marcat 7 goluri și a oferit 4 pase decisive în meciurile din toate competițiile.

El a fost transferat la FCSB în septembrie 2016, de la UTA Arad, pentru 350 de mii de euro.

Datorită evoluțiilor bune din ultimul an și jumătate, Dennis Man a fost promovat și la echipa mare a României.

Dennis Man a fost monitorizat în trecut de echipe de top precum Manchester United, Anderlecht, AS Roma, Sahtior Donețk și Zenit Sankt Petersburg.

Până la transfer, Dennis Man este la FCSB și va fi titular în meciul Dinamo – FCSB, programat joi.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter