main logo
592

Portarul unei echipe de hochei a încasat un gol demn de cascadorii râsului

Nu doar în fotbal portarii comit greşeli mari, ce decid soarta unui meci. Marc-Andre Fleury, goalkeeper-ul formaţiei Vegas Golden Knights, a încasat un gol de "cascadorii râsului" după ce, fiind în spatele porţii, a încercat să paseze unui coechipier.

Portarul unei echipe a încasat un gol demn de cascadorii râsului

Atacantul suedez al oaspeților Filip Forsberg, însă, a "furat" pucul şi a marcat în poarta părăsită de Fleury, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

A fost, de fapt, un meci dezastruos pentru Golden Knights, care au condus cu 2-1 după prima repriză, dar apoi au fost dominaţi copios şi au pierdut partida de acasă cu scorul final de 2-5. Pentru Predators, Kyle Turris şi Nick Bonino au înscris câte un gol şi au dat câte o pasă de gol.

Predators se află pe locul 3 în clasamentul Conferinţei de Vest, iar Golden Knights - abia pe 6.

Într-un alt meci, Toronto Maple Leafs au dispus acasă de Minnesota Wild cu scorul de 4-2. La gazde, Mitchell Marner a înscris un gol şi a dat două pase de gol.

Maple Leafs este la moment pe locul 4 în clasamentul Conferinţei de Est, în timp ce gruparea din Minnesota rămâne pe ultimul în cel al Conferinței de Vest.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării