main logo
530

Portarul moldovean Alexei Coşelev va juca la clubul nipon Jubilo Iwata

Destinație surpriză a portarului naționalei Moldovei Alexei Coșelev. Goalkeeperul va juca în Japonia la formația Jubilo Iwata, din liga a doua valorică a "Țării Soarelui Răsare".

Portarul moldovean Alexei Coşelev va juca la clubul nipon Jubilo Iwata

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al actualului club al lui Coșelev, Fortuna Sittard, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Astfel, Alexei va fi primul fotbalist moldovean care va evolua în campionatul Japoniei.

Noua sa echipă este cvadruplă campioană a țării, iar în sezonul trecut s-a clasat pe locul 6 în clasamentul ligii secunde.

Dacă va fi convocat la naționala Moldovei pentru următoarele meciuri, Coșelev va fi nevoit să parcurgă în total 17 mii de kilometri distanța dintre Iwata și Chișinău tur-retur.

Portarul moldovean s-a transferat la Fortuna Sittard în 2018, iar până anul trecut a fost titular incontestabil, fiind inclus în mai multe rânduri în echipa simbolică a etapei în Eredivisie.

Coșelev, care mai avea contract cu gruparea olandeză până la vară, a fost rezervă la echipa de club încă din octombrie.

Alexei are 27 de ani și a fost legitimat la mai multe formații din țara noastră precum Sfântul Gheorghe Suruceni, Saxan Ceadâr-Lunga, FC Tiraspol și Sheriff, iar în străinătate a jucat în România la Politehnica Iași și în Rusia la Kuban Krasnodar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării