7 octombrie, 18:07
233
0
Portarul Aleksandr Şovkovski revine în naționala Ucrainei la 45 de ani
7 octombrie, 18:07
233
0

Selecţionerul naționalei ucrainene - Andrei Şevcenko, l-a inclus în lot la amicalul cu Franţa pe secundul său, Aleksandr Şovkovski, fiindcă primii trei portari selecționabili sunt infectaţi cu coronavirus.

Aleksandr Şovkovski s-a retras din activitate acum patru ani, dar acum este nevoit să fie rezerva lui Gheorghi Buşcean, goalkeeper-ul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, transmite Știri.md cu referire la rfi.ro.

Portarii „de bază” ai Ucrainei: Andrei Piatov, Andrei Lunin şi Iuri Pankiv au fost testaţi pozitiv cu COVID-19.

"UEFA permite înscrierea oricărei persoane care are cetăţenia ţării pe care o reprezintă, chiar dacă nu joacă la niciun club. Din acest motiv, corpul tehnic a luat decizia înscrierii pentru meciul cu Franţa a antrenorului secund Aleksandr Şovkovski", anunță Federaţia ucraineană de fotbal într-un comunicat oficial.

Ca o altă mărură de siguranță, toţi componenţii selecţionatei Ucrainei vor fi supuşi unor ultime teste PCR, cu câteva ore înaintea meciului cu Franţa, programat miercuri seara, pe „Stade de France”.

Amintim, șase dintre fotbaliștii reprezentativei Ucrainei, au fost testaţi pozitiv cu SARS-Cov-2, iar acum sunt izolaţi în hotelul din Paris în care au fost cazaţi jucători lui Andrei Şevcenko.

Să mai spunem că, după meciul cu Franţa, naţionala Ucrainei va mai întâlni Germania şi Spania, în Liga Naţiunilor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter