main logo
798

Pod prăbuşit în Italia: Solidaritate fără precedent în Genova

Tragedia din Genova, unde 39 de oameni şi-au pierdut viaţa după prăbuşirea unui pod, duce la o situaţie fără precedent.

Pod prăbuşit în Italia: Solidaritate fără precedent în Genova

Fanii celor două echipe din oraş s-au unit şi au creat pe reţelele de socializare o fotografie care a devenit rapid virală, în care un suporter al celor de la Genoa şi unul al Sampdoriei, îmbrăţişaţi, au refăcut podul, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

Conducătorii Sampdoriei au solicitat amânarea meciului cu Fiorentina, din prima etapă, după prăbuşirea viaductului de la Genova.

Meciul din runda inaugurală este programat duminică, de la ora 21:30.

Federaţia Italiană a dezvăluit deja că un minut de reculegere va fi ţinut la meciurile din Serie A din acest weekend, în memoria victimelor de la Genova, iar toţi jucătorii vor intra pe teren cu banderole negre.

Tot în memoria victimelor, fanii celor de la Genoa au anunţat că nu se vor prezenta la partida din deplasare cu Milan, din prima etapă, programată duminică, de la ora 21:30.

O porţiune lungă a Podului Morandi de pe autostrada A10, care asigură o legătură între Italia şi Franţa, s-a surpat în timpul unei furtuni, iar zeci de vehicule au căzut în gol de la peste 50 de metri înălţime. Printre cele 39 de victime se află şi 2 moldoveni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării