main logo
293

Petrocub s-a calificat în preliminariile Ligii Europa

Petrocub a câștigat cu 2-0 pe terenul echipei Sfîntul Gheorghe, în derby-ul etapei a 25-a din Divizia Națională. Golurile au fost marcate de Ilie Damașcan (minutul 40) și Dan Taras (69).

Petrocub s-a calificat în preliminariile Ligii EuropaFoto: ipn.md

Prin această victorie, echipa antrenată de Lilian Popescu și-a asigurat pentru al treilea an consecutiv un loc în preliminariile Ligii Europa, transmite Știri.md cu referire la IPN

„Sunt mândru că sunt antrenorul acestor minunați băieți”, a declarat la conferința de presă tehnicianul celor de la Petrocub, Lilian Popescu.

Sheriff a devenit oficial pentru a 18-a oară Campioană a Moldovei. Aceasta, după remiza de la Orhei cu Milsami, scor 1-1. Gazdele au condus din minutul 38, după golul lui Constantin Bogdan, iar albanezul Liridon Latifi a egalat la începutul reprizei secunde.

Dinamo-Auto s-a apropiat la două puncte de Milsami după victoria în fața lui Zimbru, cu 4-0. Maxim Mihaliov a înscris un gol și a dat două pase decisive. Eugeniu Rebenja a reușit dubla, iar Valeriu Macrițchii a stabilit scorul final în minutul 86.

Speranța și-a îngreunat șansele de a ajunge din nou în cupele europene. Echipa antrenată de Cristian Efros a remizat în al cincilea meci consecutiv cu același scor de 0-0. De această dată în fața ultimei clasate, Codru Lozova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării