main logo
422

Petrocub Hânceşti şi-a încheiat evoluțiile în Liga Conferințelor

Petrocub Hânceşti şi-a încheiat evoluțiile în Liga Conferințelor.

Petrocub Hânceşti şi-a încheiat evoluțiile în Liga Conferințelor

Formația antrenată de Alexei Savinov a fost eliminată în turul trei preliminar al acestei competiții de formaţia maghiară MOL Fehervar, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

După ce a pierdut în prima manşă cu 0-5, Petrocub a cedat şi în returul jucat la Chişinău. Echipa din Hînceşti a fost învinsă cu scorul de 1-2. Toate golurile au fost marcate în prima repriză. Formaţia maghiară a deschis scorul în minutul 31 prin georgianul Budu Zivzivadze.

"Leii" au egalat peste doar trei minute prin Constantin Sandu după ce a înscris din penalty.

Zivzivadze și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor. Acesta a înscris și golul doi al oaspeţilor spre finalul primei părți. Petrocub nu a reuşit să se evidențieze și să mai schimbe ceva pe tabelă în repriza secundă şi astfel a fost eliminată din UEFA Europa Conference League. Chiar şi aşa, pentru "alb-negri" aceasta e cea mai mare performanţă pe arena internaţională, calificarea în turul trei preliminar a unei competiţii europene intercluburi.

Astfel, țara noastră a rămas doar cu o singură reprezentantă în cupele europene. Sheriff Tiraspol va juca în play-off-ul Ligii Europei cu Piunik Erevan.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării