main logo
351

Petrocub Hâncești a urcat pe locul 4 în Divizia Națională

Petrocub a surclasat-o pe Speranța cu 4-1, în cel mai tare meci al etapei a 13-a din Divizia Națională. Gazdele au condus la pauză cu 2-0, după golurile marcate de Artiom Puntus și Vadim Gulceac.

Petrocub Hâncești a urcat pe locul 4 în Divizia NaționalăFoto: Ipn.md

După pauză, Victor Mudrac a dus scorul la 3-0, dar golgheterul campionatului Maxim Iurcu a redus din diferență. Petrocub avea să se impună cu un scor categoric, după ce Vadim Gulceac a reușit dubla, transmite Știri.md cu referire la IPN

„Cred că a fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

Petrocub rămâne la un punct în spatele echipei Milsami, care a dispus de Dinamo-Auto cu 3-1. Alexandru Antoniuc a deschis scorul dintr-un penalty pe care l-a obținut în minutul 14. Ion Ibrian și Artur Crăciun au marcat și ei pentru gazde în prima repriză. După pauză, Dinamo-Auto a înscris golul de onoare, prin Andrei Cobeț.

Pe podium se menține Sfîntul Gheorghe, învingătoare 2-0 în meciul cu Zimbru. Andrei Calac a deschis scorul în minutul 15, iar Alexandru Boiciuc a dublat avantajul pe finalul meciului, după o execuție individuală.

La Chișinău, Codru a cedat în fața liderului Sheriff, cu 0-2. Belarusul Iurii Kendysh a reușit dubla, în minutele 27 și 55. Sheriff și-a păstrat avansul de 8 puncte față de Sfîntul Gheorghe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării