main logo
448

Petrocub Hâncești a transferat trei jucători din echipă

Petrocub Hâncești a făcut primele transferuri ale iernii. Echipa antrenată de Lilian Popescu i-a achiziționat pe portarul Dorian Răilean și fundașul central Ștefan Burghiu, ambii de la Sfîntul Gheorghe, dar și mijlocașul defensiv Iaser Țurcanu de la Dinamo-Auto.

Petrocub Hâncești a transferat trei jucători din echipă Petrocub Hâncești a transferat trei jucători din echipă

Iaser Țurcan s-a transferat de la Dinamo-Auto la Petrocub. El va face 21 de ani pe 7 ianuarie și a mai jucat în cariera sa la Dacia și Academia. În cele 49 de meciuri disputate în Divizia Națională Iaser a evoluat ca fundaș central sau mijlocaș la închidere, transmite Știri.md cu referire la IPN.  

Anul trecut, el a bifat trei meciuri pentru naționala de tineret a Moldovei în preliminariile Campionatului European din 2019. Contractul lui Iaser Țurcan cu Petrocub este valabil pentru trei ani.

Portarul Dorian Răilean a semnat pe două sezoane cu Petrocub. El are 25 de ani și a evoluat în cariera sa la formațiile FC Tiraspol, Dacia și Sfîntul Gheorghe, adunând 94 de meciuri în Divizia Națională.

Ștefan Burghiu, în vârstă de 27 de ani, a revenit la Petrocub, pentru care a evoluat în sezonul 2016-2017, stagiune în care a marcat două goluri în 14 partide. Apoi, el a jucat în Kazahstan la echipa Zhetysu, iar anul trecut a bifat 20 de prezențe pentru Sfîntul Gheorghe. Câte 3 sezoane Burghiu le-a petrecut la Nistru Otaci și Zimbru. În total el are șase goluri în 177 de partide în Divizia Națională.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării