main logo
272

Petrocub Hâncești a repurtat a doua victorie în campionat

Echipa Petrocub Hâncești a obținut în etapa a opta a campionatului național de fotbal, disputată în week-end, a doua victorie.

Petrocub Hâncești a repurtat a doua victorie în campionatPetrocub Hâncești a repurtat a doua victorie în campionat

Ea a învins cu scorul 1-0 formația Zimbru Chișinău. Autorul golului marcat este Taras, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

”A fost un meci bătăios, de luptă pentru fiecare minge, dreptul de a avea superioritate teritorială. Zimbru a dat dovadă de caracter și o felicit pentru spiritul de luptă manifestat. Cu regret, în lot sunt mulți jucători accidentați și prestația noastră în campionat va depinde, în mare măsură, de modul cât de repede vor fi recuperați”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

”A fost un meci deschis, frumos. Ambele competitoare și-au dorit victoria. Ambele au manifestat o aprigă dorință de a învinge. Am încercat să transpunem în fapt, pe gazon, tot ce putem, de ce suntem capabili. Felicit echipa pentru dăruirea în joc manifestată, ritmul intens de joc demonstrat. Ea progresează de la meci la meci”, a spus antrenorul echipei Zimbru, Sorin Colceag.

În celelalte partide ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate: Sfântul Gheorghe Suruceni – Milsami Orhei 1-1, Speranța Nisporeni – Sheriff Tiraspol 0-4, Codru Lozova – Dinamo-Auto Tiraspol 2-5. 

Clasamentul campionatului are următoarea configurație: 1. Sheriff – 18 puncte, 2. Sfântul Gheorghe – 15 p. 3. Milsami – 15 p. 4. Speranța – 12 p. 5. Petrocub – 12 p. 6. Dinamo-Auto – 11 p. 7. Zimbru – 4 p. 8. Codru /1 p.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării