main logo
406

Petrocub a transferat alți doi jucători. Cine sunt aceștia

Petrocub continuă campania de achiziții din această iarnă. Formația antrenată de Lilian Popescu i-a semnat pe atacantul Artiom Puntus de la Sheriff și mijlocașul Speranței, Vladimir Bogdanovic.

Petrocub a transferat alți doi jucători. Cine sunt aceștiaPetrocub a transferat alți doi jucători. Cine sunt aceștia

Artiom Puntus, în vârstă de 23 de ani, a revenit la Petrocub, pentru care a marcat trei goluri în perioada 2017-2018. Anul trecut, el a mai evoluat pentru Sfîntul Gheorghe, reușind trei goluri în 12 partide, transmite Știri.md cu referire la IPN

Vladimir Bogdanovic are 32 de ani și joacă pe post de mijlocaș la închidere. Sârbul s-a consacrat la fosta câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, Crvena Zvezda, pentru care a evoluat în perioada 2004-2011. În 2010 a câștigat Cupa Serbiei, fiind integralist în finala cu Vojvodina, scor 3-0. Un an mai devreme, a marcat două goluri în preliminariile Ligii Europa, împotriva echipelor Slavia Praga și Rudar. În Moldova, Bogdanovic a jucat la Veris și Speranța.

Petrocub i-a mai transferat în această iarnă pe portarul Dorian Răilean, fundașul Ștefan Burghiu, mijlocașul Iaser Țurcan și atacantul Vadim Gulceac.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării