main logo
1607

Performanță de excepție pentru Zinedine Zidane după victoria din El Clasico

Zinedine Zidane a intrat în cartea de istorie a lui Real Madrid, dar și a fotbalului spaniol, după încă o victorie a madrilenilor în partida din El Clasico cu FC Barcelona, scor 2-1 sâmbătă seara.

Performanță de excepție pentru Zidane după victoria din El Clasico

A fost un meci din etapa cu numărul 30 din La Liga, iar golurile victoriei au fost bifate de Benzema și Kroos pentru marii campioni ai Spaniei, transmite Știri.md cu referire la spotmedia.ro.

Statistica spune că în 9 din ultimele 10 ediții de campionat ale Spaniei în care au învins Barcelona și în tur și în retur, madrilenii au și câștigat titlul.

Singura excepție este sezonul 1983/1984, când Bilbao devenea regina din La Liga.

În plus, Zidane a reușit o imensă performanță. Din 1979 nu a mai reușit vreun antrenor să câștige 3 El Clasico la rând. Francezul are acum pe banca lui Real 13 partide consecutive neînvins, în toate competițiile.

66 de puncte au Real și Atletico, iar Barcelona are 65. Trupa lui Simeone mai are un meci în minus de disputat, duminică de la ora 22 cu Betis Sevilla în deplasare.

„Acest derbi îmi lasă un sentiment foarte plăcut. Am început foarte bine. Este o victorie meritată, la ce șanse am avut meritam să înscriem și cel de-al treilea gol. Benzema a arătat calitate, talent… Este un jucător foarte talentat și mă bucur pentru el. Încă nu am câștigat nimic! Suntem împreună. Eu sunt responsabil de ceea ce se întâmplă și mă bucur pentru jucători. Atunci când câștigăm, câștigăm împreună!”, Declarația lui Zidane la conferința de presă de după joc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării