main logo
373

Pele a fost operat de cancer: Voi juca acest meci cu zâmbetul pe buze

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a suferit sâmbătă o intervenţie chirurgicală în care i s-a extirpat o tumoare la colon, informează CNN. Pele era de aproape o săptămână internat în spitalul „Albert Einstein” din Sao Paolo.

Pele a fost operat de cancer: Voi juca acest meci cu zâmbetul pe buzeFoto: Profimedia

Pele, în vârstă de 80 de ani, se află acum internat în secţia ATI a spitalului, unde se recuperează după operaţie, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Prieteni, vă sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt atât de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea”, a spus Pele într-un mesaj postat pe reţelele sociale.

„Din fericire, sunt obişnuit să sărbătoresc marile victorii alături de voi. Voi juca acest meci cu zâmbetul pe buze, plin de optimism şi bucuros că pot trăi înconjurat de dragostea familiei şi a prietenilor”, a spus Pele.

Cu câteva zile în urmă, fostul mare fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento „Pele” a dezminţit că ar avea probleme de sănătate. 

Ulterior, în presa braziliană a apărut ştirea că Pele s-a internat la spitalul din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă, nespecificată. 

În urma investigaţiilor medicale, doctorii au identificat o leziune suspectă la colon, care ulterior s-a dovedit a fi o tumoră.

Pele este singurul jucător de fotbal din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării