main logo
832

Pasiune specială: Luptătorul Mihai Sârbu ține patru câini de rasa Pitbull

Luptătorul de arte marțiale mixte Mihai Sârbu, deţinător al centurii în categoria de greutate de până la 61 de kilograme în proiectul "Eagles", are o pasiune specială în afara luptelor din cuşcă.

Pasiune specială: Luptătorul Mihai Sârbu ține 4 câini de rasa Pitbull

De mic copil sportivul actualmente în vârstă de 29 de ani a îndrăgit patrupezii. În gospodăria sa din satul Mereni, raionul Anenii Noi, Sârbu ține patru câini de rasa Pitbull, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

"Câinii îmi plac din copilărie. Când eram mic, pe toţi îi strângeam, îi adunam. Părinţii mi-i luau, îi alungau. În primul rând, ei sunt foarte jucăuşi, îmi plac. Mult timp petrec cu ei, câinii nu te trădează", a spus luptătorul MMA, Mihai Sârbu.

Pentru întreţinerea acestor animale patrupede lor cheltuie lunar aproape 2500 de lei. Potrivit lui Sârbu, singurul lucru dificil este să ții toți acești câini împreună, în aceeași ogradă.

"Pitbull-ii sunt luptători! Dacă sunt împreună, ar putea să se bată. Îi scot la plimbare pe rând, unul după altul. Le place să se plimbe", a spus luptătorul MMA, Mihai Sârbu.

Luptătorul de arte marţiale mixte este însoţit peste tot de cei mai fideli prieteni ai său, uneori chiar şi la antrenamente.

Pasiunea lui Mihai Sârbu pentru patrupezi, dar şi stilul său de a lupta, au fost motivul pentru care mereneanul nostru poartă supranumele... de "Pitbull".

"Nickname-ul ”Pitbull” provine de la lupta lui Mihai cu ucraineanul Dmitri Predîbailo, când Sîrbu a obţinut centura. Stând după luptă cu preşedintele Asociaţiei FEA, promotorul turneului ”Eagles”, şi discutând despre luptă, i-am pus acest supranume - ”Pitbull”", a spus preşedintele clubului "Lion", Octavian Orheianu.

"În viaţă sunt foarte cuminte, dar în cuşcă trebuie să lupt ca să câştig. Pentru asta muncesc", a spus luptătorul MMA, Mihai Sârbu.

Pe 26 mai, Mihai Sârbu îşi va pune la bătaie centura de campion, adversarul său urmând a fi Bogdan Barbu din România.

Încleștarea dintre cei doi va avea loc la Sala Polivalentă din Chişinău şi va fi parte a Galei "Eagles Fighting Championship - IX".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării