main logo
782

Partida Manchester United - Liverpool, amânată din cauza suporterilor

O manifestaţie a suporterilor echipei Manchester United, care au invadat terenul arenei Old Trafford, duminică seară, a provocat amânarea meciului din etapa a 34-a a campionatului englez de fotbal pentru o dată nedeterminată.

Partida Manchester United - Liverpool, amânată din cauza suporterilorFoto: Getty Images

Incidentul a privat-o pe Manchester City de o posibilă adjudecare a titlului de campioană înaintea returului din semifinalele Ligii Campionilor cu PSG, de marţi, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Reacţia suporterilor a venit din cauza scandalului generat de anunţul creării Super Ligii europene, competiţie dorită de mai multe cluburi disidente, între care Manchester United, dar la care s-a renunţat rapid datorită mobilizării fanilor.

Drept urmare, cursa pentru titlu a fost perturbată în Premier League. În caz de victorie a lui Liverpool, campioana en titre, Manchester United, ocupanta locului 2 în clasament, nu ar mai fi putut matematic ajunge liderul City, cu patru etape înainte de final.

Lider în clasament este Manchester City cu 80 pct, urmată de Manchester United 67 pct, Leicester 63 pct, Chelsea 61 pct, Tottenham 56 pct, West Ham 55 pct, Liverpool 54 pct etc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării