main logo
638

Ofertă pentru fanii naționalei la meciurile cu Turcia, Albania și Islanda

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a lansat joi, 22 august, campania ”Susține echipa țării”.

Ofertă fanilor naționalei la meciurile cu Turcia, Albania și Islanda

Aceasta se referă, în special, la meciurile de acasă ale echipei naționale cu selecționatele Turciei, Albaniei și Islandei din preliminariile Campionatului European 2020, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

“Fotbalul se educă și se crește. De la cei care ajung să joace pe teren în culorile naționalei, după multe antrenamente, sacrificii și muncă, până la cei care sunt în tribune și susțin pe orice timp, cu pasiune, echipa țării. 

Doar în 11 oameni poți începe transformarea, 100 - o pot prelua și duce mai departe și doar dacă vom fi mii și zeci de mii în componența echipei, vom reuși să creștem și să fim mai buni”, a remarcat Adrian Ixari, directorul executiv al FMF, într-o conferință de presă.

Serghei Barcari, șeful Departamentului marketing al FMF, a subliniat că această inițiativă este una dintre cele mai mari campanii lansate de Federație și reprezintă o nouă viziune și abordare în dezvoltarea fotbalului moldovenesc, implicând activități de comunicare și mobilizare a suporterilor. 

”Avem mai multe idei, care sperăm să fie realizate. Suntem deschiși la orice colaborare, inclusiv cu moldovenii de peste hotare”, a spus el.

FMF își propune să aducă în tribune scandări și sloganuri noi de susținere pentru echipa națională. 

În toamnă va fi lansat un concurs la care vor putea participa toți cei care vor fi interesați. 

Câștigătorii se vor alege cu premii de valoare de la partenerul general, iar cele mai bune scandări vor ajunge în tribune. 

Abonamentele pentru cele trei meciuri vor fi în vânzare online de pe data de 26 august până pe data de 7 septembrie. 

În perioada 8-10 septembrie, la casele stadionului Zimbru și online va fi posibilă procurarea biletelor pentru meciul Moldova - Turcia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării