main logo
466

Ocupanta locului 4 la naționala de fotbal, desemnată în ultima etapă

Echipa clasată pe locul patru în campionatul național de fotbal, ediția 2018, va fi stabilită doar în ultima etapă.

Ocupanta locului 4 la naționala de fotbal, desemnată în ultima etapăOcupanta locului 4 la naționala de fotbal, desemnată în ultima etapă

În ultima etapă a turneului vor fi desemnate și echipele situate pe locurile doi și trei, precum și formația care va retrograda. Această situație s-a creat în urma rezultatelor surprinzătoare înregistrate ieri, în penultima rundă a competiției, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Astfel, Zimbru Chișinău a învins cu scorul 1-0 campioana ediției curente, Sheriff Tiraspol. Speranța Nisporeni a întrecut-o cu același scor 1-0 pe ocupanta locului doi Milsami Orhei.  Dinamo-Auto Tiraspol a câștigat cu 1-0 meciul disputat cu Petrocub Hâncești, clasată pe locul trei. Într-o altă partidă din cadrul etapei de ieri Zaria Bălți – Sfântul Gheorghe Suruceni a fost consemnată egalitate (1-1).

”Am dominat pe tot parcursul meciului și am învins pe merit. Ne lipsește un singur punct pentru a încheia campionatul pe locul patru. În ultimul partidă ne vom lupta, ca și astăzi, cu aceeași ardoare pentru a învinge”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Speranța, Cristian Efros. ”A fost foarte greu. Jucătorii merită toată lauda. Mai avem un meci și vom vedea unde vom juca. Sunt lucruri care nu depind de noi”, a spus antrenorul formației Zimbru, Sorin Colceag.

Clasamentul se prezintă astfel: 1. Sheriff (60 de puncte), 2. Milsami (45 p.), 3. Petrocub (45 p.), 4. Speranța (35 p.), 5. Zimbru (33 p.), 6. Sfântul Gheorghe (26 p.), 7. Dinamo-Auto (25 p.), 8. Zaria (22 p.).

În ultima etapă, programată pentru 24 noiembrie, se vor întâlni următoarele perechi: Sfântul Gheorghe – Speranța, Petrocub – Zimbru, Milsami – Dinamo-Auto, Zaria – Sheriff.

Ocupanta locului patru obține dreptul să evolueze în Liga Europa anul viitor, ca și echipele clasate pe locurile doi și trei. Campioana va concura în Liga Campionilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării