419
0
Obiectivul naționalei de fotbal a Moldovei, anunțat oficial
419
0

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco a făcut public luni, 5 august, într-o conferință de presă, obiectivul echipei naționale în ultimele șase meciuri din preliminariile Campionatului European 2020.

Foto: moldpres.md

”Sarcina trasată în fața antrenorului interimar al echipei naționale, Semion Altman este să obțină 6 puncte în meciurile care urmează să fie disputate în continuare în preliminariile Campionatului European. Prestația lui, a selecționatei va fi apreciată, în asemenea caz, satisfăcătoare”, a declarat oficialul, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

”Va fi dificil, dar ne vom strădui să atingem acest scop”, a spus Semion Altman, care va fi ajutat în activitatea sa de Aleksandr Skripnik, fost antrenor la Zimbru Chișinău, responsabilul de portari Ghenadi Altman și analistul Valeri Trutnev, toți din Ucraina.

Echipa națională urmează să joace cu selecționatele Islandei (7 septembrie curent, în deplasare), Turciei (10 septembrie, acasă), Andorrei (11 octombrie, pe teren străin), Albaniei (14 octombrie, pe teren propriu), Franței (14 noiembrie 2019, în deplasare) și Islandei (17 noiembrie 2019, acasă).

Recordul la media de puncte acumulate în fiecare meci oficial este de 1,18 puncte și aparține antrenorilor Ion Caras și Igor Dobrovolschi.

Semion Altman (72 ani) a activat ca antrenor la Zimbru Chișinău și a cucerit cu ea două titluri de campion național și o Cupă a Moldovei.  Cu formațiile Metallurg Donețk și Ciornomoreț Odesa a obținut medaliile de bronz în campionatul Ucrainei. A fost numit antrenor interimar al echipei naționale pe 19 iulie curent.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter