main logo
4115

O tenismenă moldoveancă a câștigat bronzul la JO. Ce țară a reprezentat

Perechea spaniolă formată din Cristina Bucșa şi Sara Sorribes Tormo a câştigat medalia de bronz în proba de dublu feminin din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice de la Paris. De menționat că Cristina Bucșa este originară din Republica Moldova.

O tenismenă moldoveancă a câștigat bronzul la JO. Ce țară a reprezentatFoto: Agencia EFE

Ibericele s-au impus în faţa jucătoarelor din Cehia, Karolina Muchova şi Linda Noskova, scor 6-2, 6-2, după un meci care a durat o oră şi 11 minute, transmite Știri.md, cu referire la news.ro. 

Cristina Bucsa s-a născut la Chişinău la 1 ianuarie 1998, iar familia sa s-a mutat în Spania pe când ea avea trei ani. Tatăl şi antrenorul Cristinei este Ion Bucşa, fost biatlonist, portdrapel al Moldovei la Jocurile Olimpice de iarnă din 1998 şi 2002. Ea reprezintă Spania din 2015.

Sara Sorribes Tormo are 27 de ani şl alături de Cristina a adus a patra medalie la dublu feminin pentru tenisul spaniol la Jocurile Olimpice.

Finala pentru aur se dispută între italiencele Sara Errani/Jasmine Paolini şi sportivele ruse Mirra Andreeva/Diana Shnaider, care evoluează sub drapel neutru.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării