main logo
2279

Nu doar bun în fotbal: Fiul lui Ronaldo impresionează și cu fizicul său

Cristiano Ronaldo Junior continuă să impresioneze la nivel de juniori, unde are evoluții foarte bune la reprezentanta U12 a celor de la Manchester United.

Nu doar bun în fotbal: Fiul lui Ronaldo impresionează și cu fizicul săuFoto: instagram.com

Tânărul de doar 11 ani a demonstrat că nu îi calcă pe urme tatălui său doar la fotbal, ci și la aspectul fizic, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

Poza lui Cristiano Ronaldo alături de fiul său, virală pe internet

Pe contul personal de Instagram, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a postat o fotografie cu fiul său, înaintea unei ședințe de crioterapie. Deși încă este departe de CR7, "Cristianinho" are deja o musculatură impresionantă pentru vârsta sa. 

"Este timpul pentru recuperare, alături de băiatul meu", a fost descrierea folosită de Ronaldo. 

Postarea a adunat peste 10 milioane de aprecieri în mai puțin de 24 de ore. 

Cristiano Ronaldo nu este convins că fiul său va ajunge fotbalist

Ronaldo junior se pregătește la academia lui Manchester United din luna februarie a anului trecut. În 2020, CR7 era nesigur în privința viitorului fiului său în fotbal, din cauza preferințelor sale alimentare.

“Vom vedea dacă va ajunge un mare fotbalist, deocamdată este departe. Câteodată bea Cola și Fanta și mănâncă chipsuri... și știe că nu-mi place acest lucru.

Câteodată îi spun să facă o baie în apă rece, pentru a se recupera după o alergare, iar el îmi răspunde “Tată, este foarte frig”. Este normal, are zece ani.

Îi spun mereu că trebuie să muncească și să fie dedicat pentru a avea succes. Nu voi pune presiune pe el să ajungă fotbalist, dar dacă mă întrebați dacă aș vrea să fie, da, aș vrea.

Cel mai important lucru este să devină cel mai bun în ceea ce face, fie că este fotbalist sau doctor”, spunea Ronaldo atunci.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării