main logo
398

Noul BMW iX M60, partener general al Campionatului Național de Triathlon

Pe 26 iunie, se va desfășura Campionatul Național de Triatlon. BMW Group și seria lui de automobile electrice conceptuale BMW iX devine partenerul general al acestui eveniment, susținându-i pe toți participanții evenimentului.

Noul BMW iX M60, partener general al Campionatului Național de Triathlon

Noul BMW iX M60: chintesența tehnologiilor BMW i, BMW X și BMW M.

BMW Group prezintă BMW iX M60: primul model din istoria BMW M, dezvoltat inițial în format de vehicul electric. BMW iX M60 este cea mai puternică și mai dinamică versiune a flegmonului emblematic al BMW Group în materie de tehnologie premium.

Premiera BMW iX M60 și BMW i4 M50 deschide următorul capitol din istoria de 50 de ani a BMW M GmbH. Cu aceste modele, marca intră pentru prima dată într-un nou segment de mașini sport electrice.

Plăcerea de a conduce BMW iX М60, atât de tipică pentru BMW M, este obținută prin armonia dintre o putere excepțională, un sistem inteligent de tracțiune integrală și reglarea fină a caroseriei.

Accelerarea de la 0 la 100 km/h durează doar 3,8 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/h – cu 50 km/h mai mare decât cea a modelului BMW iX xDrive50. Acest lucru face ca BMW iX M60 să fie cel mai rapid vehicul electric dintre toate modelele produse de BMW Group. BMW iX M60 atinge o autonomie maximă de 566 km cu o singură încărcare a bateriei (conform ciclului de testare WLTP).  

Este produs la uzina BMW Group din Dingolfing, împreună cu alte modele BMW iX. Vehiculul electric va fi prezentat în premieră în cadrul expoziției Consumer Electronics Show (CES), care se va desfășura la Las Vegas, SUA.

Reamintim, campionatul național de triatlon este competiția, care reunește pe sportivii profesioniști și amatori. În cadrul campionatului, pe 25 iunie, va fi organizată și competiția pentru copii Kids Triathlon.

Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul https://ftrm.md/ro/.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării