main logo
605

Noi detalii despre moartea lui Jose Antonio Reyes

Jose Antonio Reyes a murit, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe o autostradă din Spania. Presa din Spania notează că fotbalistul a pierdut controlul mașinii, un Mercedes Brabus S550, după ce a condus cu viteză de 237 km pe oră.

Noi detalii despre moartea lui Jose Antonio ReyesFoto: libertatea.ro

Ziarul sportiv catalan El Mundo Deportivo a scris, luni, că raportul preliminar al poliției arată că o mașina condusă de Jose Antonio Reyes a făcut pană în timp ce rula cu o viteză extrem de mare, lucru care ar fi provocat accidentul mortal, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Bolidul de lux s-ar fi izbit de parapeţi şi a părăsit carosabilul de pe autostrada A-376, care leagă orașele Utrera şi Sevilla. Maşina s-a rostogolit de mai multe ori, a ajuns la aproximativ 200 de metri de la locul impactului şi a luat foc. 

În accident au murit fotbalistul și vărul lui în vârstă de 23 de ani. Un alt văr de-al  lui Jose se afla în mașină. Acesta a supraviețuit accidentului, dar se află internat în spital cu răni grave. 

De asemenea, presa spaniolă notează că Jose Antonio Reyes nu mai condusese autovehiculul de câteva luni și, din această cauză, presiunea în cauciucuri nu era la nivelul la care trebuia să fie. 

Înmormântarea fostului fotbalist de la Sevilla, Arsenal sau Real Madrid are loc luni, la Biserica Santa Maria din Utrera. 

José Antonio Reyes era căsătorit de opt ani cu Noelia, femeia cu care avea o relație extrem de fericită. Înainte de a fi cu Noelia, fotbalistul a avut o relație cu Ana Lopez, alături de care avea un copil de 11 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării