main logo
360

Niște boxeri moldoveni s-au deplasat la memorialul Alghirdas Șoțikas

Un grup de boxeri moldoveni de la Școala specializată din Grimăncăuți (Briceni) s-au deplasat la Kaunas (Lituania) pentru a participa la memorialul ”Algirdas Șoțikas”.

Niște boxeri moldoveni s-au deplasat la memorialul Alghirdas Șoțikas

Din lotul condus de Antrenorul emerit Petru Caduc fac parte Mihail Cvasiuc (60 kg), Dumitru Galagoț (64 kg), Vasile Belous (69 kg), Victor Carapcevschi (75 kg) și Andrei Zatușevschi (91 kg), transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

”Scopul minim propus este ca fiecare dintre ei să dispute câte două meciuri. Ideal ar fi să boxeze chiar și trei, patru partide. Să vedem cum va fi în realitate. Este un turneu valoros la care participăm deja de mai mulți ani”, a declarat pentru agenție în ajunul deplasării Petru Caduc.

La ediția din anul trecut Alexei Zavatin (categoria supergrea) a devenit câștigător al turneului. Dumitru Galogoț, Vasile Belous și Victor Carapcevschi au urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, iar Ion Ursu (60 kg) a obținut medalia de bronz.

Memorialul ”Algirdas Șoțikas” se va desfășura a 23-a oară. La ediția din 2017 Veaceslav Gojan a fost desemnat cel mai bun boxer al turneului. El este cel mai performant pugilist moldovean din toate timpurile, având în palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008) și titlul de campion european (Ankara, 2011).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării