main logo
531

Nicolae Milinceanu, primul gol al sezonului în Cipru

Internaționalul moldovean Nicolae Milinceanu a marcat sâmbătă, 21 ianuarie, unul dintre cele două goluri ale echipei sale, AEL Limassol în meciul cu Karmiotissa (2-0) din etapa a 20-a primei divizii a Ciprului.

Nicolae Milinceanu, primul gol al sezonului în CipruFoto: fmf.md

Milinceanu a stabilit scorul final în minutul 90+2. Datorită acestui succes, AEL a urcat pe locul 7 (din 14 echipe) în clasament, cu 28 de puncte, transmite Știri.md.

Este primul gol al atacantului moldovean pentru AEL în actuala stagiune în cele 14 meciuri jucate. În sezonul trecut, Milinceanu a înscris 6 goluri în 15 meciuri jucate pentru AEL. 

Vă reamintim că atacantul de 30 de ani născut la Chișinău s-a transferat la formația cipriotă AEL Limassol pe 12 ianuarie 2022 de la gruparea PAS Giannina, Grecia. 

Nicolae Milinceanu, a făcut primii paşi spre fotbalul mare la renumitul club AS Monaco, unde a jucat timp de patru ani la formaţiile de juniori. El a devenit campion al Franţei printre juniori, iar mai apoi a fost promovat la echipa a doua a clubului Monaco. El a mai evoluat la cluburi precum Rapid București, Petrolul Ploiești (ambele - România), Granit Mikashevichi (Belarus), Chiasso (Elveția), Sliema Wanderers (Malta) și Vaduz (Liechtenstein). În Moldova, atacantul a jucat la Veris Chișinău, Academia Chișinău, Speranța Nisporeni și Zimbru Chișinău. 

Pentru Naționala Moldovei Nicolae Milinceanu a jucat 15 meciuri și a marcat 2 goluri. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării