main logo
661

Neymar ar putea fi exclus din naționala Braziliei

Scandalul apărut recent, cu Neymar în prim-plan, ţine primele pagini în presa internaţională. Brazilianul este acuzat de viol de o tânără, dar acesta susţine că totul este o înscenare, informează Mediafax.

Neymar ar putea fi exclus din naționala Braziliei

Fotbalistul se află în acest moment în cantonament cu naţionala, unde pregăteşte participarea la Copa America (14 iunie – 7 iulie), pe care o organizează chiar Brazilia. A purtat o discuţie cu selecţionerul Tite, căruia a încercat să îi demonstreze că toate acuzele nu sunt fondate pe un eveniment real, transmite Ştiri.md cu referire la stiripesurse.ro. 

Neymar ar fi început să plângă, relatează ziariştii din Brazilia, în încercarea de a-l convinge pe antrenor că trebuie să rămână în vederile sale pentru turneul final. La prima vedere, Tite îl apără, dar Federaţia de Fotbal a Braziliei ia în calcul excluderea din naţională, până la finalul anchetei. Vineri, Neymar va fi interogat de poliţie, dar nu numai pentru presupusul viol. Pentru că s-a dovedit că deţinea imagini şi înregistrări cu tânăra, în ipostaze indecente, riscă să fie închis pe o perioadă cuprinsă între un an şi patru ani.

Scandul a devenit public, după ce tânăra a povestit o întâmplare care ar fi avut loc pe 15 mai, la Paris. Starul lui PSG i-ar fi cerut fetei să vină în Franţa, ar fi cazat-o la un hotel, unde ar fi avut loc presupusul viol.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării