main logo
1167

Neymar, accidentat la gleznă: Brazilianul a urlat de durere

Atacantul Neymar, accidentat la gleznă, a ieşit pe targă, cu ochii în lacrimi, în meciul de la Saint-Etienne, câştigat cu 3-1 de Paris Saint-Germain, la care fundaşul Sergio Ramos a debutat, în etapa a 15-a din Ligue 1, transmite AFP.

Neymar, accidentat la gleznă: Brazilianul a urlat de durereFoto: protv.ro

La o intrare a lui Yvann Macon, brazilianul a căzut pe adversarul său şi glezna sa stângă s-a răsucit în urma impactului. Afişându-şi imediat durerea, Neymar a fost nevoit să iasă pe targă în minutul 87, înlocuit de Eric Junior Dina Ebimbe, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

“Trebuie să mă recuperez. Din păcate, astfel de momente fac parte din viața unui sportiv. Asta trebuie să fac, să ridic capul și să merg înainte. Voi reveni mai puternic”, a scris Neymar pe Instagram.

Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, a declarat după meci că jucătorul simte dureri la gleză și, cel mai probabil, este vorba despre o entorsă.

„Vom vedea mâine rezultatele examinării medicale. Trebuie să recunosc că am fost șocat când am văzut imaginile cu momentul accidentării. Sunt impresionante! Sper că nu este ceva grav și că va putea să revină rapid alături de noi. Dar primele semne nu sunt bune”, a spus Pochettino, potrivit RMC Sport.

Pe zăpadă, vicecampioana Franţei s-a impus în ciuda replicii bune date de Saint-Etienne, care a rămas în zece oameni în minutul 45, când a fost eliminat Timothee Kolodziejczak. Toate cele trei goluri ale parizienilor, reuşite de Marquinhos (minutele 45+2, 90+1) şi Angel Di Maria (79), au venit în urma unor pase ale lui Lionel Messi.

Golul gazdelor a fost reuşit de Denis Bouanga (23).

Experimentatul fundaş spaniol Sergio Ramos (35 de ani) a avut un debut reuşit la PSG. Venit în vară de la Real Madrid, fundaşul a fost indisponibil până acum din cauza accidentărilor la gambă şi la genunchi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării