main logo
664

Naţionalele Croaţiei şi Olandei au obţinut victorii în meciurile din Liga Naţiunilor

Naţionalele Croaţiei şi Olandei au obţinut victorii în meciurile din Liga Naţiunilor şi conduc în grupele lor, înaintea ultimei etape. Vicecampioana mondială Croaţia a dispus cu scorul de 2-1 de echipa similară a Danemarcei. Golurile reprezentativei pregătite de Zlatko Dalić au marcate Borna Sosa şi Lovro Majer. De partea cealaltă, pentru scandinavi a punctat Christian Eriksen. Cele două echipe au făcut rocada în prima grupă din liga de elită.

Croaţia şi Olanda au obţinut victorii în meciurile din Liga Naţiunilor

Campioana mondială Franţa şi deţinătoarea trofeului în această competiţie, a trecut de Austria cu 2-0. Kylian Mbappe a reușit să deschidă scorul în meciul de pe Stade de France cu un gol fantastic, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Olivier Giroud a mărit avantajul pentru Les Bleus pe la mijlocul reprizei secunde.

Olanda se menţine lider în Grupa a 4-a, după victoria din Polonia, cu 2-0. Golurile echipei batave au fost înscrise de Cody Gakpo şi Steven Bergwijn.

Belgia a obţinut şi ea o victorie, 2-1 cu Ţara Galilor, golurile ''diavolilor roşii'' fiind reuşite de Kevin De Bruyne şi Michy Batshuayi, în timp ce pentru galezi a punctat Kieffer Moore.

Slovacia a fost învinsă, surprinzător, pe teren propriu cu 2-1 de selecţionata Azerbaidjanului. Renat Dadaşov a marcat primul gol al confruntării. Erik Jirka a restabilit echilibrul pe tabelă în urma executării unui penalty. Hojjat Haghverdi a fost autorul golului victoriei echipei sale.

Kazahstanul îşi continuă evoluţiile bune din Liga Naţiunilor şi este foarte aproape de promovare, în premieră, în Liga B. Kazahii au bătut Belarusul în penultimul meci din faza grupelor cu 2-1. Mihail Gabîşev şi Bakhtiyar Zaynutdinov au punctat pentru reprezentativa ţării lor iar Pavel Savitsky a marcat pentru bieloruși.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării