Naționala Moldovei a cedat în fața Greciei
16 noiembrie, 06:38
276
0
Naționala Moldovei a cedat în fața Greciei
16 noiembrie, 06:38
276
0

Naționala de fotbal a Moldovei a fost învinsă pentru a doua oară de Grecia în Liga Națiunilor. La fel ca la Atena, ”tricolorii” au cedat cu 0-2.

De această dată, Moldova a încasat ambele goluri în prima repriză. Konstantinos Fortounis a deschis scorul în minutul 32 cu un șut superb de la circa 25 de metri. Anastasios Bakasetas a dublat avantajul în minutul 41. Nou-intratul Iaser Țurcan a ratat singura ocazie clară de gol a Moldovei în minutul 80, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

”În prima repriză băieții au fost nesiguri pe ei. În meciul precedent cu Rusia s-au lăsat multe forțe. La pauză am efectuat două modificări și jocul nostru a devenit mai bun. Sunt mulțumit de repriza a doua”, a declarat selecționerul Moldovei, Engin Firat.

Engin Firat a folosit următorii jucători: Namașco, Reabciuk, Armaș (c), Posmac, Ioniță (Boiciuc 83), Cebotaru (Epureanu 46), Cociuc (Caimacov 46), Damașcan (Dros 71), Jardan, Spătaru, Rață (Țurcan 62)

Moldova are un punct la activ, cu unul mai puțin ca Kosovo. Cele două echipe se vor întâlni pe 18 noiembrie, la Pristina. În caz că Moldova nu va reuși victoria, echipa antrenată de Engin Firat va retrograda în Liga D a Ligii Națiunilor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter