main logo
212

Moldoveanul Radu Mîţu a semnat un contract cu echipa Vasalunds IF din Suedia

Portarul Radu Mîţu, fostul căpitan al echipei naționale de tineret a Republicii Moldova şi-a găsit club după 7 luni, perioadă în care a fost liber de contract.

Radu Mîţu a semnat un contract cu echipa Vasalunds IF din SuediaFoto: Facebook.com

Goalkeeperul de 25 de ani a semnat un contract valabil până la finalul acestui an cu gruparea din liga a treia valorică a Suediei, Vasalunds IF, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"Nu ştiu încă prea multe despre această echipă. Am venit aici de o săptămâna şi am semnat. Ştiu că în fiecare an, clubul vinde câte 2-3 fotbalişti. Mulţi jucători pleacă de aici în ligile superioare, chiar şi în campionatele din alte ţări", a declarat Radu Mîţu, portar.

În această iarnă, Mîţu a fost în probe la formaţia Gorodeia din Belarus, dar nu a ajuns la un consens cu oficialii clubului.

"Am fost la Gorodeia din Belarus, dar până la urmă nu am ajuns la un numitor comun. Nu ne-am înţeles la condiţiile financiare", a spus Radu Mîţu, portar.

Radu Mîţu şi-a început cariera la Milsami Orhei şi a jucat acolo până vara trecută. Portarul a evoluat 8 ani la "vulturii roşii", perioadă în care a câştigat titlul în Divizia Naţională şi a cucerit de câte 2 ori Cupa şi Supercupa Moldovei.

Mîţu a jucat la echipa naţională de tineret, iar mai târziu a fost convocat de câteva ori şi la prima reprezentativă, însă nu a reuşit să debuteze.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării