Moldova vs. Rusia: Un amical abordat ca un meci oficial de ambele părți
10 noiembrie, 22:42
319
0
Moldova vs. Rusia: Un amical abordat ca un meci oficial de ambele părți
10 noiembrie, 22:42
319
0

Naționala Moldovei va disputa pe 12 noiembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, un meci amical contra selecționatei Rusiei. Partida este programată să înceapă la ora 19:00.

Naționala Moldovei vine cu moralul decimat după ultimele partide din Liga Națiunilor cât și după amicalul de lux de la Parma cu Italia, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Partida amicală contra Rusiei este privită de tricolori , în primul rând, că o șansă de a se reabilita în față propriilor suporteri.

Mai ales că îi leagă amintiri frumoase contra rușilor. 1-1 la Moscova în preliminariile lui Euro 2016 și apoi au cedat greu acasă cu 2-1.

Stanislav Cherchesov a anunțat că vine cu întreg lotul la Chișinău. Excepție facând Dziuba, care a fost exclus de la națională în urma unui scandal intim în care s-a pomenit.

Naționala pregătită de acesta conduce clasamentul în grupa sa din Liga Națiunilor, iar peste 3 zile după întâlnirea de la Chișinău se va duela în deplasare cu reprezentativa Turciei.

De trei ori s-au întâlnit până acum cele două selecționate, într-un amical și în două meciuri oficiale din preliminariile lui Euro 2016.

În prima partidă oficială, care a avut loc pe 12 octombrie 2014, Naționala noastră a încheiat la egalitate meciul cu Rusia, disputat la Moscova, scor 1-1.

Apoi, pe 9 octombrie 2015, cele două reprezentative s-au întâlnit la Chișinău. Rusia s-a impus cu 2-1. Meciul Moldova - Rusia va fi arbitrat de o brigadă din România, cu Radu Petrescu la centru.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter