main logo
1000

Moldova vs. Insulele Feroe: Cine sunt cei mai scumpi fotbaliști din meci

Reprezentativa de fotbal a Moldovei este net superioară selecţionatei Insulelor Feroe... la valoarea lotului.

Moldova vs. Insulele Feroe: Cine sunt cei mai scumpi fotbaliști din meci

Cota de piață a tuturor fotbaliștilor moldoveni convocați pentru meciul din această seară este de 10.325.000 de euro, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

În același timp, feroezii sunt evaluați la 5.325.000.

Cel mai scump „tricolor”, potrivit site-ului transfermarkt, este Oleg Reabciuk. Fundașul clubului Olympiacos Pireu valorează 2,5 milioane de euro.

La naționala Insulelor Ferie, lider la acest capitol este Joan Simun Edmundsson. Atacantul grupării Waasland Beveren are cota de piață de 500.000 de euro.

De altfel, Edmundsson este cel mai cunoscut jucător feroez al momentului. În cariera sa, a mai evoluat Arminia Bielefeld din Bundesliga, dar și la Odense, Viking și Vejle din prima divizie a campionatului Danemarcei.

De menționat că portarul și, totodată, căpitanul nordicilor Gunnar Nielsen, a fost legitimat la Manchester City între 2009 și 2012 și chiar a jucat un meci pentru „citadini”, cu Arsenal Londra, în Premier League.

Meciul Insulele Feroe - Moldova se va disputa pe stadionul Tórsvøllur de la Tórshavn, care are capacitatea de 6.000 de locuri. 

Partida va începe la ora 21:45.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării