main logo
1497

Moldova, umilită de Albania: Rezumat video cu 4 goluri încasate

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a pierdut categoric, scor 0-4, în meciul contra reprezentativei Albaniei.

Moldova, umilită de Albania: Rezumat video cu 4 goluri încasateFoto: fmf.md

Dominați categoric pe tot parcursul meciului, moldovenii s-au văzut conduși încă din minutul 22, când a marcat Cikalleshi, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

Albanezii și-au dublat avantajul prin reușita lui Bare din minutul 34, după o gravă eroare a portarului Koșelev. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 0-3 pentru oaspeți, care au marcat și în minutul 40, prin Trashi. Și acest gol a fost posibil unei erori clare a defensivei tricolore.

Albanezii au închis tabela în prelungirile partidei, când Manaj a marcat pentru 0-4. Și pentru ca umilința să fie deplină, atacantul oaspeților a marcat cu câlcâiul din careul mic.

Oaspeții au avut o posesie a mingii de 66%, în timp ce gazdele au avut un singur șut pe spațiul porții.

Este cea de-a șaptea înfrângere pentru tricolori în actualele preliminarii pentru Campionatul Mondial din 2020, din cele opt partide disputate în grupa H de calificare. 

R. Moldova se află pe ultimul loc în grupă, cu doar trei puncte la activ. Lidera grupei este Turcia, cu 19 puncte, urmată îndeaproape de Franța, cu același număr de puncte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării