main logo
312

Moldova debutează la Campionatul European de fotbal pe plajă din Portugalia

Turneul final al Campionatului European la fotbal pe plajă – Euro Beach Soccer League, se va desfășura în perioada 8-12 septembrie, la Figueira da Foz, Portugalia.

Moldova debutează la Campionatul European de fotbal pe plajă

Anunțul a fost făcut de Federația Moldovenească de Fotbal (FMF), iar la competiție va participa și Naționala Moldovei, care va evolua în Divizia B alături de alte șapte formații, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Potrivit informațiilor, pentru a se califica în elita fotbalului pe plajă european, Moldova trebuie să câștige turneul din Portugalia.

Reprezentativa Moldovei face parte din grupa a doua, alături de Estonia, Cehia și Suedia. Pe două din aceste echipe, Naționala noastră le-a învins la turneul din luna august, desfășurat la Chișinău.

Programul meciurilor Naționalei Moldovei:

9 septembrie. Suedia – MOLDOVA. Ora 11.15

10 septembrie. MOLDOVA – Cehia. Ora 11.15

11 septembrie. MOLDOVA – Estonia. Ora 11.15

Pentru a se califica în semifinale, echipa trebuie să se claseze pe unul din primele 2 locuri din grupă. Semifinalele și finala se vor disputa în aceeași zi, pe 12 septembrie.

De menționat că anul acesta, în premieră, Naționala Moldovei a devenit campioana Diviziei B a turneului preliminar Euro Beach Soccer League. Competiția s-a desfășurat în luna august curent pe Arena de plajă din parcul La Izvor al capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării