main logo
756

Misterul avionului în care a murit fotbalistul Emiliano Sala

Inspectorii încearcă să determine cauzele tragediei care a dus la moartea lui Emiliano Sala și dispariția pilotului David Ibbotson.

Misterul avionului în care a murit fotbalistul Emiliano Sala

Moartea jucătorului argentinian Emiliano Sala este în continuare învăluită de mister după ce inspectorii au decis să ascundă numele proprietarului avionului care s-a prăbușit pe 21 ianuarie în Canalul Mânecii. 

Jucătorul zbura către Cardiff pentru a se alătura noii sale echipe, la care s-a transferat pentru 20 de milioane de euro, transmite Știri.md cu referire la Sport.ro.

Avionul Piper Malibu N264DB cu un singur motor care s-a prăbușit luna trecută are un proprietar anonim. 

Air Accidents Investigation Branch (AIIB), cei care examinează accidentul, încearcă să găsească proprietarul, însă modul în care este listat acest lucru face dificilă identificarea lui și tragerea la răspundere din punct de vedere financiar.

În acest moment, avionul este înregistrat ca aparținând de Southern Aircraft Consultancy Inc., o firmă britanică, ceea ce înseamnă că adevăratul proprietar se poate ascunde în spatele companiei. 

Administrația Aviatică susține că nu există foști proprietari ai aeronavei ce avea 39 de ani vechime. 

Cei de la Daily Mail susțin că există 2 suspecți, însă numele lor nu au fost dezvăluite. 

În timpul investigației, jurnaliștii britanici au mers la sediul firmei iar acesta era complet gol, iar întrebările puse de jurnaliști au fost ignorate la alte 2 adrese din Marea Britanie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării