main logo
379

Milsami a intrat în posesia Supercupei Moldovei Orange-2019 la fotbal

Echipa Milsami Orhei a devenit ieri deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange-2019 la fotbal.

Milsami a intrat în posesia Supercupei Moldovei Orange-2019 la fotbal

Ea a intrat în posesia trofeului după ce a învins în meciul cu Sheriff Tiraspol, pe terenul acesteia, în urma loviturilor de departajare, 5-4, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Acestea au fost transformate de Oancea, Pedersen, Tambe, Anton pentru Sheriff şi de Bolohan, Craciun, Onica, Andronic, Mîțu pentru Milsami. A ratat: Cristiano. 

În timpul regulamentar scorul nu a fost deschis. Sheriff a avut câteva ocazii de a marca prin Tambe, Cristian şi Ribeiro, dar de fiecare dată portarul orheienilor a parat loviturile expediate de jucătorii gazdelor. 

El s-a remarcat și la executarea loviturilor de la 11 metri, când a respins şutul trimis de Cristiano şi a executat cu sânge rece, precis, ultima lovitura de departajare.

„Este un trofeu important. Am avut destule probleme la completarea lotului, dar până la urmă totul s-a încheiat cu bine. O problemă în plus a fost şi faptul că până la acest meci am jucat pe terenuri sintetice. 

Pe iarbă naturală este un alt joc. Terenul a fost moale. Am în lot jucători buni, cu caractere tari, de luptători. Majoritatea dintre ei au jucat în premieră într-un meci de Supercupă”, a declarat la conferinţa de presă antrenorul echipei Milsami, Veaceslav Rusnac.

„Felicitări echipei Milsami. Meciul n-a fost spectaculos din diferite motive. Cu regret, nu am reuşit să controlăm jocul. Am avut câteva faze de gol, dar le-am ratat. În fotbal se întâmplă de toate. 

Am dorit mult să câştigăm, dar n-a fost să fie. Penaltiurile sunt întotdeauna o loterie. Avem mult de lucru pentru a atinge forma sportivă din anul trecut, calitatea jocului”, a spus antrenorul formaţiei Sheriff, Goran Sablic.

Milsami Orhei a mai cucerit Supercupa Moldovei în 2012. 

La meci au asistat aproximativ trei mii de spectatori. Sheriff are în palmares şapte Supercupe ale Moldovei (2003, 2004, 2005, 2007, 2013, 2015 și 2016).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării