main logo
732

Mike Tyson susţine că a păcălit controale antidoping folosind urina soţiei

​Fostul pugilist american Mike Tyson a afirmat, la ESPN, că a "păcălit" mai multe controale antidoping folosind urina soţiei şi a copiilor săi.

Tyson susţine că a păcălit controale antidoping folosind urina soţieiFoto: youtube.com

"Obişnuiam să folosesc urina soţiei mele, până când ea mi-a spus că s-ar putea ca la teste să apar însărcinat. Atunci mi-am zis că mai bine ar fi să folosesc urina copiilor mei", a declarat el, transmite Știri.md cu referire la hotnews.ro.

Tyson a explicat şi cum scăpa de supravegherea personalului medical la controale, pentru a putea folosi proba falsă de urină. 

"Majoritatea bărbaţilor, chiar şi homosexualii, nu se simt bine când le arăţi penisul, aşa că atunci când îl arătam, nu le convenea şi plecau", a spus el.

Mike Tyson, 53 de ani, este o legendă a boxului mondial şi unul dintre cei mai mediatizati sportivi din întreaga lume. 

Cel mai tânăr campion mondial al greilor, boxerul este prezent în arena sportivă şi mass-media de peste 25 de ani. Mike a înregistrat primul său mare succes în sportul profesionist în 1986, când a devenit campion WBC. 

Un an mai târziu, Tyson a devenit deţinătorul centurilor WBC, WBO şi IBF. El a câştigat 44 din 58 de lupte prin knock-out, multe dintre ele din prima repriză.

Dupa ce şi-a încheiat cariera profesională, Mike Tyson a participat la galele de box organizate de World Wrestling Entertainment şi a jucat în trei filme de lung metraj (Rocky Balboa, The Hangover şi Hangover II). 

În 2011, Mike Tyson a intrat în Boxing Hall International of Fame, iar în aprilie 2012 în WWE Hall of Fame.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării