main logo
515

Mijlocașul naționalei Moldovei, Vadim Rață a semnat cu FCSB

Mijlocașul naționalei Moldovei, Vadim Rață este ultimul transfer al multiplei campioane a României, FCSB București. Internaționalul moldovean a fost achiziționat cu 300 de mii de Euro de la FC Voluntari și va primi un salariu de 10 mii de Euro.

Mijlocașul naționalei Moldovei, Vadim Rață a semnat cu FCSBFoto: Replicamedia.md

„Gigi Becali a confirmat transferul pentru GSP.ro: „Am semnat deja, l-am luat. Va juca și duminică (n.r. - cu Chindia) și în play-off”. Din informațiile obținute de Gazetă, Rață a semnat pe doi ani, cu un salariu lunar de 10.000 de euro și o clauză de reziliere în valoare de un milion de euro”, scrie publicația, transmite Știri.md cu referire la Replica Media.

Vadim Rață este discipolul academiei de fotbal de la Buiucani și Sheriff Tiraspol. A ajuns la FC Voluntari în vara lui 2021, după două sezoane la Chindia Târgoviște. Înainte de a juca în România, a evoluat pentru Sheriff Tiraspol, FC Tiraspol, Speranța Nisporeni și Zarea Bălți.

Rață este internațional moldovean cu 31 de meciuri și un gol marcat în poarta Franței, campioanei mondiale în exercițiu pe Stade de France. La FC Voluntari a înscris 9 goluri în 47 de meciuri, fiind o piesă de bază în formația cu care Liviu Ciobotariu a atins play-off-ul sezonul trecut.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării