main logo
367

Mihai Bradu, luptător și pompier: Cum combină sportivul cele două activități

Luptătorul de stil greco-roman Mihai Bradu, care a cucerit medalia de aur la un turneu internațional seria ranking din orașul Roma, îmbină cu succes activitatea sportivă cu profesia pe care o are. Tânărul în vârstă de 27 de ani este pompier în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

Mihai Bradu, luptător și pompier: Cum combină cele două activitățiFoto: TV8

Luptătorul Mihai Bradu a obținut cea mai mare performanță pentru țara noastră la turneul internațional din orașul Roma, unde a cucerit medalia de aur, după ce în finala categoriei de greutate de 82 de kilograme a dispus de un adversar din Iran, transmite Știri.md cu referire la TV8.md.

După ce a revenit din capitala Italiei, sportivul continuă să se antreneze zilnic pentru a fi în forma cea mai bună. 

Bradu a declarat că parcursul spre finala de la Roma a fost unul foarte dificil pentru că a avut adversari redutabili, însă este mulțumit că a făcut față provocărilor și a obținut victorii pe linie. 

Pe lângă luptele greco-romane, Mihai Bradu este angajat de 6 ani în calitate de pompier în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI. 

Luptătorul a declarat că îmbină foarte bine activitatea sportivă cu meseria pe care o deține și a recunoscut că a avut mari emoții în cadrul primei intervenții. 

Fiind căsătorit, Mihai Bradu a declarat că munca de pompier reprezintă o sursă de venit importantă în condițiile în care doar activitatea de sportiv nu asigură suficient cheltuielile. 

Mihai Bradu a mai spus că nu va avea timp de vacanță în acest sezon estival. Urmează pregătiri intense pentru Mondialul de Lupte care va avea loc în luna septembrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării